HENNA BEZBARWNA CASSIA ECO 150 g - SATTVA (AYURVEDA)
CASSIA HENNA 150 g - SATTVA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5903794180840
Masa netto (g)
150
Masa brutto (kg)
0,292
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,29 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
Cassia Obovata Leaf Powder

OPIS
Produkt zawiera 2 pary plastikowych rękawiczek, 2 plastikowe czepki, 1 pędzel aplikacyjny
Opakowanie zawiera 100 % sproszkowane liście Cassia Obovata. Henna nie farbuje włosów, jest za to wspaniałą odżywką. Włosom jasny blond, białym i rozjaśnianym nada delikatny złoty kolor. Sproszkowane liście rośliny Cassia polecane są w szczególności do włosów łamliwych, cienkich, matowych a także zniszczonych farbowaniem chemicznym. Wyjątkowo skutecznie wzmacniają zniszczone włosy wraz z cebulkami, przywracając im blask, objętość i przeciwdziałając wypadaniu.
Produkt może być stosowany przez kobiety w ciąży.

SPOSÓB UŻYCIA
Umyj włosy szamponem (bez silikonów). Wymieszaj potrzebną ilość proszku z ciepłą wodą o temperaturze około 80 °C, aby utworzyć gładką pastę. Pozostaw hennę na 30 minut. Załóż rękawiczki ochronne, aby chronić ręce przed zabarwieniem. Podziel włosy na cztery sekcje, nakładaj dokładnie pastę od nasady po końce w każdej sekcji. Owiń głowę folią i nałóż ręcznik, aby zachować odpowiednią temperaturę. Pozostaw na włosach przez 2-3 godziny. Zmyj hennę ciepłą wodą.

UWAGA
Produt do użytku zewnętrznego. Henna odżywia włosy przez 48 godzin, zatem ostateczny efekt będzie widoczny po 48 godzinach od nałożenia henny. Do tego czasu nie myj włosów szamponem.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Indie
KRAJ PRODUCENTA: Polska
Kategorie:

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.