NOWOŚĆ
KREM DAKTYLOWO - KAKAOWY Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI BIO 200 g - BATOM
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
5907709953567
Masa netto (g)
200
Jednostka miary
szt
Tworzywo opakowania jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Waga brutto
0,34 kg
BATOM
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
daktyle* 84%, kakao* 8%, wiórki kokosowe* 5%, olej kokosowy* 3% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Krem na bazie daktyli z dodatkiem kakao. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków. Zdrowy zamiennik dla tradycyjnych, słodzonych smarowideł i kremów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 978 kJ/ 233 kcal
Tłuszcz: 7,20 g
w tym kwasy nasycone: 6,10 g
Węglowodany:  34,5g
w tym cukry: 11,0 g
Białko: 3,50 g
Sól: 0,06 g

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Certyfikat bio: jest
Kraj Producenta: Polska

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.