NOWOŚĆ
OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE PASTĄ Z CZERWONEJ PAPRYKI BIO 350 g - CAMPOMAR NATURE
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
8436530673896
PKWiU
10.39.18.0
Masa netto (g)
350
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Waga brutto
0,56 kg
CAMPOMAR
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI

oliwki zielone bez pestki*, woda, pasta z czerwonej papryki (papryka*, stabilizatot: alginian sodu) , sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny).

 

OPIS

Oliwki można stosować jako dodatek do sałat, past oraz potraw kuchni śródziemnomorskiej.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 552 kJ / 134 kcal

Tłuszcz - 14 g

W tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3 g

Węglowodany 0 g

W tym cukry 0 g

Błonnik - 2,1 g

Białko - 0,7  g

Sól - 4 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.



SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Certyfikat bio: jest
Kraj Producenta: Hiszpania
Kraj pochodzenia składników: Hiszpania

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.