SAJGONKI WARZYWNE Z KIEŁKAMI FASOLKI MUNG BIO 200 g - LOTUS
ORGANIC VEGETABLE SPRING ROLLS WITH MUNG BEAN SPROUTS 200 g - LOTUS
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4026584177224
Masa netto (g)
200
Masa brutto (kg)
0,212
Objętość brutto (ml)
656
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,21 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
Nadzienie: kapusta biała*, kiełki fasolki mung* 10 %, marchew*, tofu* 7 % [woda, SOJA*, substancja wiążąca: chlorek magnezu], por*, płatki ziemniaczane*, sos SOJOWY Shoyu (woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska), SEZAM*, sól morska, przyprawy*.
Ciasto: woda, mąka PSZENNA*, olej słonecznikowy*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnim ogniu
2. Piec na grillu na średnim ruszcie, aż ciasto skuszeje

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 806 kJ/192 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 25 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 4,9 g
Sól: 2,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GORCZYCĘ, MIGDAŁY i ORZECHY NERKOWCA

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.