SKŁADNIKI
kukurydza, ryż (biały, brązowy), olej rzepakowy, białko z grochu 4,4 %, groch zielony, soczewica czarna, sól himalajska 1,9 %.
OPIS
Chrupki proteinowe z solą morską to pyszna alternatywa dla tradycyjnych przekąsek, która łączy w sobie bogaty smak zbóż, przy zachowaniu świadomego podejścia do zdrowia i odżywiania. Bez dodatku glutenu, sztucznych barwników, te chrupki są przyjazne dla osób z nietolerancją glutenu oraz dla tych, którzy preferują produkty bez niepotrzebnych dodatków.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1842 kJ/437 kcal
Tłuszcz: 11,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 68,8 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 13,2 g
Sól: 2,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.