BATON LIOFILIZOWANY WIŚNIOWY BEZGLUTENOWY 10 g - CELIKO (FRUPP)
GLUTEN FREE LIOFILIZED CHERRY BAR 10 g - CELIKO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5900038003071
Masa netto (g)
10
Masa brutto (kg)
0,017
Objętość brutto (ml)
50
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
25 szt
Masa brutto (kg)
0,02 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
wiśnia (31 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1408 kJ/335 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 49 g
Błonnik: 29 g
Białko: 2,2 g
Sól: 0,03 g

Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

UWAGA
Produkt z owoców może zawierać minimalne ilości pestek

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.