NOWOŚĆ
CZEKOLADA Z MIGDAŁAMI, ORZECHAMI LASKOWYMI I PRZYPRAWĄ DO PIERNIKA BEZGLUTENOWA BIO 60 g - BENJAMISSIMO (PRODUKT SEZONOWY)
ORGANIC GLUTEN-FREE CHOCOLATE GINGERBREAD NUTS 60 g - BENJAMISSIMO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
3800236132882
Masa netto (g)
60
Masa brutto (kg)
0,075
Objętość brutto (ml)
137
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,08 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, napój kokosowy w proszku*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY* (3 %), ORZECHY LASKOWE* (3 %), przyprawa do piernika* (0,67 %) (cynamon*, imbir*, kardamon*, goździki*, olejek pomarańczowy*), emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 44 %

OPIS
Świętuj ten sezon z naszymi ręcznie robionymi, zimowymi czekoladami, w których bogaty smak piernika i satysfakcjonujące chrupanie orzechów łączą się, tworząc przepyszne doznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2434 kJ / 585 kcal
Tłuszcz: 40 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 39 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,05 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać PISTACJE, ORZECHY NERKOWCA, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.