SKŁADNIKI
inulina*, ORZECHY LASKOWE* (29 %), miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, kakao w proszku*, olej kokosowy*, wanilia*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasze trufle to doskonałe połączenie ORZECHÓW LASKOWYCH i delikatnej belgijskiej czekolady, tworzone pod czujnym okiem najlepszych europejskich czekoladników. Do ich produkcji wykorzystywana jest jedynie najwyższej jakości belgijska czekolada, co gwarantuje niezrównane doznania smakowe. Każda trufla jest obsypana subtelną warstwą kakao, co nadaje jej wyjątkowy, głęboki charakter i sprawia, że każdy kęs to niezapomniana przyjemność.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2292 kJ / 548 kcal
Tłuszcz: 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 7,6 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 35 g
Białko: 8,2 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJE ALERGENNE
Może zawierać inne ORZECHY, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.