DESER RYŻOWY CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO (2 x 130 g) 260 g - THE BRIDGE
ORGANIC GLUTEN FREE RICE DESSERT CHOCOLATE (2 x 130 g) 260 g - THE BRIDGE
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8019428009085
Masa netto (g)
260
Masa brutto (kg)
0,310
Objętość brutto (ml)
830
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,31 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
woda, ryż* (14,2 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (3 %), czekolada* (1 %)(miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier trzcinowy*), olej słonecznikowy*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, guma gellan. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt odpowiedni dla wegan. Produkt UHT.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
w tym kwasy nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 20 g
w tym cukry: 11 g
Białko: 1,1 g
Sól: 0,08 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY i soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 1 dnia.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
TARGI BIO PLANET 2025: TARGI BIO PLANET
KRAJ PRODUCENTA: Włochy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.