DESER SOJOWY O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY BIO (2 x 130 g) 260 g - THE BRIDGE
ORGANIC SOY DESSERT WITH CHOCOLATE GLUTEN-FREE (2 x 130 g) 260 g - THE BRIDGE
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8019428009146
Masa netto (g)
260
Masa brutto (kg)
0,310
Objętość brutto (ml)
830
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,31 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
ekstrakt z SOI* (woda, obłuszczone ziarno SOI* (6,7 %), sól morska), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (2,2 %), czekolada* (1 %), olej słonecznikowy*, naturalny aromat kakaowy*, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pyszny o każdej porze dnia, doskonały dla osób na diecie wegańskiej, jak i w przypadku nietolerancji na LAKTOZĘ.
Produkt UHT.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 421 kJ/100 kcal
Tłuszcz: 3,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 9,4 g
Białko: 3,6 g
Sól: 0,07 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu jednego dnia.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Włochy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.