OPIS Ekologiczna kawa wysokogórska składa się z mieszanki ściśle kontrolowanych upraw kaw Arabica / Robusta. Kawa pochodzi z Hondurasu, Peru, Kongo i jest uprawiana na wysokości od 1400 do 1800 m. n. p. m. Nadaje to kawie przyjemną kwasowość połączoną z owocowymi aromatami. Palenie kawy odbywa się na poziomach od średniego do jasnego, dzięki czemu zachowuje ona wyjątkowe właściwości aromatyczne. Kawa o łagodnej kwasowości i owocowym posmaku.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w zacienionym miejscu.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.