NOWOŚĆ
MAKARON (KONJAC) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) - KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
ORGANIC KONJAC FETTUCCINE GLUTEN-FREE 270 g (200 g) - BETTER THAN FOODS (KETO CHEF)
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5060691233502
Masa netto (g)
270
Masa brutto (kg)
0,300
Objętość brutto (ml)
549
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
25 szt
Masa brutto (kg)
0,3 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
woda, mąka konjac* (3,4 %), błonnik OWSIANY* (1,0 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
NOWA RECEPTURA - bez zapachu! Gotowe w 2 minuty. Spróbuj koniecznie.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę
Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna: 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Wyprodukowano w zakładzie, w którym przetwarza się SOJĘ i siarczyny.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Wielka Brytania
Kategorie: Makarony \ bezglutenowe

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.