MAKARON (SEMOLINOWY) LASAGNE BIO 250 g - ALCE NERO
100% DURUM WHEAT SEMOLINA PASTA LASAGNA BIO 250 g - ALCE NERO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8009004812628
Masa netto (g)
250
Masa brutto (kg)
0,292
Objętość brutto (ml)
682
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,29 kg
ALCE
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1474 kJ / 351 kcal
Tłuszcz - 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,4 g
Węglowodany - 72 g
w tym cukry - 11 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować przez 5 minut. Dodać wybrane składniki, piec w temperaturze 180 stopni C przez 35 minut.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.