SKŁADNIKI oliwa z oliwek extra virgin* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Najwyższa kategoria oliwy z oliwek uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna - 3478 kJ/828 kcal Tłuszcz - 92 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 14 g kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 68 g kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 9,2 g Węglowodany - 0 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 0 g Białko - 0 g Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym miejscu z dala od promieni słonecznych i źródeł ciepła
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.