PASTA Z SARDYNEK Z BIO NATKĄ PIETRUSZKI BEZGLUTENOWA 125 g (SŁOIK) - PAN DO MAR
GLUTEN FREE SARDINE PASTE WITH ORGANIC PARSLEY 125 g - PAN DO MAR
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8412439286931
Masa netto (g)
125
Masa brutto (kg)
0,250
Objętość brutto (ml)
294
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
36 szt
Masa brutto (kg)
0,25 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
SARDYNKI 55 %, cebula* 13 %, natka pietruszki* 12 %, oliwa z oliwek extra virgin* 10 %, płatki ziemniaczane* 9 %, czosnek*, pieprz*, sól morska. (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 45 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.

OPIS
Pasta do smarowania na bazie filetu z SARDYNKI (Sardina pilchardus W.) z ekologiczną natką pietruszki i oliwą z oliwek extra virgin. Produkt sterylizowany.
Sardynka została złowiona w środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.31/27.VIII).
Idealny dodatek do tostów, sałatek, jajka bądź kanapek.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 565 kJ/136 kcal
Tłuszcz: 8,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 5,1 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 1,1 g
Węglowodany: 5,0 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 10 g
Sól: 0,6 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
KRAJ PRODUCENTA: Hiszpania

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.