SKŁADNIKI
mięso wołowe 34 %, woda, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, łupina babki jajowatej, olej rzepakowy, SELER, marchew, korzeń pietruszki, cebula, sól.
OPIS
Pierogi z mięsem wołowym powstają w 100 % z naturalnych składników. Pierogi, które "leczą" - brzmi może banalnie ale są to jedyne znane nam pierogi, których jedzenie poprawia przemianę materii, dzięki zawartości łupiny babki jajowatej. Dodatkowo łupina babki jajowatej nadaje ciastu charakterystyczny "razowy" kolor. Farsz stanowi czyste mięso wołowe (goleń 30 %, mostek 70 %), marchew, cebula.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 946 kJ/226 kcal
Tłuszcz: 10,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 25 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 10 g
Sól: 0,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce.