SKŁADNIKI
Woda, grys ziemniaczany 18 %, mięso wieprzowe 15 %, skrobia ziemniaczana, sól, białko wieprzowe, warzywa suszone (cebula, marchew, czosnek, pietruszka) aromaty, przyprawy.
OPIS
Półprodukt garmażeryjny do spożycia po obróbce cieplnej do osiągnięcia temperatury minimum 80°C w środku produktu.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotowanie: 6 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 681 kJ /162 kcal
Tłuszcz: 5,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 24 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,95 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.