SANDACZ ZE SKÓRĄ MROŻONY 450 g - BETTER FISH
FROZEN ZANDER WITH SKIN 450 g - BETTER FISH
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5903769982554
Masa netto (g)
450
Masa brutto (kg)
0,500
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,5 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
SANDACZ (Sander lucioperca) FPP

OPIS
Produkt głęboko mrożony, po rozmrożeniu nie zamrażać powtórnie. Produkt gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Obszar połowu: FAO 04, jezioro Aral
Metoda produkcji: złowione
Kategoria narzędzia połowowego:
A.Sieci skrzelowe i podobne
B.Sieci okrążające i podrywki
C.Haki i liny
D.Pułapki
E.Niewody

Kategoria narzędzia połowowego wskazana w numerze partii po literze "L"

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Patelnia: rozmrożoną rybę smaż przez 10 - 15 minut na średnim ogniu z odrobiną oleju
Piekarnik: rozmrożoną rybę umieść w rozgrzanym do 200℃ piekarniku. Piecz przez 20 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 352 kJ/ 84 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 19 g
Sól: 0,06 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze -18°C lub poniżej.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.