SER PARMEZAN TARTY BIO 40 g - BIO VERDE
ORGANIC PARMEGIANO REGGIANO GRATED 40 g - BIO VERDE
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4000915107777
Masa netto (g)
40
Masa brutto (kg)
0,420
Objętość brutto (ml)
207
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,42 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
krowie MLEKO*, sól, podpuszczka naturalna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Parmezan może być produkowany wyłącznie w prowincjach Bolonia, Regio Emilia, Parma, Modena i Mantua. Nazywa się „Parmigiano“ po włosku. Parmezan to właściwie tylko skrót od „Grana parmigiano reggiano“.
Starty SER stanowi doskonałe wykończenie dań z makaronu i risotto.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1671 kJ/402 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 32 g
Sól: 1,6 g

ZALECANE MIEJSCE PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Włochy
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.