SER PARMEZAN TARTY BIO 40 g - BIO VERDE
ORGANIC PARMEGIANO REGGIANO GRATED 40 g - BIO VERDE
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4000915107777
Masa netto (g)
40
Masa brutto (kg)
0,420
Objętość brutto (ml)
207
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,42 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
krowie MLEKO*, sól, podpuszczka naturalna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Parmezan może być produkowany wyłącznie w prowincjach Bolonia, Regio Emilia, Parma, Modena i Mantua. Nazywa się „Parmigiano“ po włosku. Parmezan to właściwie tylko skrót od „Grana parmigiano reggiano“.
Starty SER stanowi doskonałe wykończenie dań z makaronu i risotto.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1671 kJ/402 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 32 g
Sól: 1,6 g

ZALECANE MIEJSCE PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Włochy
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.