SKŁADNIKI SOJA edamame* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Idealna do dań z kuchni japońskiej i chińskiej. Produkt głęboko mrożony. Nie zamrażać powtórnie.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA W garnku (bez przykrywki): umieścić zamrożoną SOJĘ w garnku z wrzącą wodą, dodać szczyptę soli i gotować około 5-6 minut (lub na parze) według uznania. Odsączyć i doprawić do smaku. Na patelni/woku: wsypać zamrożoną SOJĘ na patelnię z rozgrzanym olejem, smażyć mieszając od czasu do czasu i doprawić do smaku limonką i solą. W kuchence mikrofalowej (600 W): podgrzać przez około 6-8 minut z dodatkiem wody (około 30 ml).
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWANIA Przechowywać w temperaturze -18 °C. Można przechowywać w temperaturze od +2 °C do + 4 °C przez jeden dzień.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.