SPOSÓB PRZYGOTOWANIA W garnku (bez przykrywki): umieścić zamrożoną SOJĘ w garnku z wrzącą wodą, dodać szczyptę soli i gotować około 5-6 minut (lub na parze) według uznania. Odsączyć i doprawić do smaku. Na patelni/woku: wsypać zamrożoną SOJĘ na patelnię z rozgrzanym olejem, smażyć mieszając od czasu do czasu i doprawić do smaku limonką i solą. W kuchence mikrofalowej (600 W): podgrzać przez około 6-8 minut z dodatkiem wody (około 30 ml).
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWANIA Od + 2°C do + 4°C: 1 dzień - 18°C: do daty podanej na opakowaniu Produkt głęboko mrożony. Nie zamrażać powtórnie.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.