SKŁADNIKI
kawa rozpuszczalna arabica* (80 %), stewia* (9 %), ekstrakt z lakownica żółtawa* (Ganoderma lucidum) (4 %), ekstrakt z pieprzycy peruwiańskiej* (3 %), herbata matcha* (2 %), olej MCT w proszku* (2 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Keto Reishi Coffee: Wspieraj swoje zdrowie dzięki kompleksowi składników odżywczych. Czy chcesz zrzucić nadmiarowe kilogramy, wzmocnić układ odpornościowy lub walczyć ze zmęczeniem? Wszystko to i wiele więcej gwarantuje BIO Keto Reishi coffee. Zawiera ona wysoce skuteczne składniki, takie jak zielona herbata matcha, cudowny grzyb Reishi i stewia. Dzięki tym składnikom dostarczasz swojemu organizmowi znaczną dawkę korzyści zdrowotnych.
-Kawa Arabica znana jest ze swojego delikatnego i niepowtarzalnego smaku. Pochodzi bezpośrednio z Ekwadoru, gdzie jest również uprawiana. Kawa Arabica jest zdrowsza i bardziej wyrazista w porównaniu do innych rodzajów.
-Reishi to królewski grzyb pochodzący z Japonii. Jest znany od wieków i jest wykorzystywany przede wszystkim ze względu na swoje właściwości lecznicze.
-Matcha jest jedną z najsłynniejszych zielonych herbat, wykorzystywaną przede wszystkim ze względu na swoje właściwości lecznicze.
-Maca, znana również jako peruwiański żeń-szeń, to korzeń szeroko stosowany ze względu na liczne korzyści zdrowotne.
-Stewia, znana również jako słodki liść, jest stosowana od ponad 1500 lat. Często nazywana jest słodkim ziołem, ponieważ działa jako substytut cukru.
-Proszek kokosowy MCT lub olej jest uważany za jedno z najlepszych źródeł energii. Jest stosowany przede wszystkim w celu przyspieszenia metabolizmu tłuszczów, a tym samym wspomagania spalania tłuszczu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
3 g kawy (jedna łyżeczka) zalać 150 ml gorącej wody (max. 80°C) i wymieszać. Pić 2 - 3 razy dziennie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 175 kJ / 42 kcal
Tłuszcz: 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 9,7 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 0,7 g
Sól: 0,12 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.