AGAR BIO 60 g - BATOM
AGAR AGAR ORGANIC 60 g - BATOM
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5907709954526
Masa netto (g)
60
Masa brutto (kg)
0,073
Objętość brutto (ml)
407
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
15 szt
Masa brutto (kg)
0,07 kg
BATOM
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SEZAM.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT: BIO
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Hiszpania
KRAJ PRODUCENTA: Polska

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.