SKŁADNIKI
mąka ryżowo-jaglana*, banan* (22 %), cukier trzcinowy*, JAJA*, olej słonecznikowy*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (wodorowęglan potasu, wodorowęglan sodu), ocet jabłkowy*, soda, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, przyprawa piernikowa* (1 %), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Babka bananowa bezglutenowa. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1349 kJ / 322 kcal
Tłuszcz: 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 47 g
w tym cukry: 26 g
Błonnik: 1,3 g
Białko: 3,6 g
Sól: 0,37 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w zamkniętym opakowaniu.