BABKA BANANOWA BEZGLUTENOWA BIO 250 g - BIOPIEKARZ NOWAKOWSKI TRADYCJA (NA ZAMÓWIENIE)
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5902729762304
Masa netto (g)
250
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
1 szt
Waga brutto
0,23 kg
PIEKARNIA
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
mąka ryżowo-jaglana*, banan* (22%), cukier trzcinowy*, jaja*, olej słonecznikowy*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (wodorowęglan potasu, wodorowęglan sodu), ocet jabłkowy*, soda, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, przyprawa piernikowa* (1%), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Babka bananowa bezglutenowa. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna:  1349 kJ / 322 kcal
Tłuszcz: 12,79  g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,12 g
Węglowodany:  47,33 g
w tym cukry: 25,72 g
Błonnik: 1,27 g
Białko: 3,62 g
Sól: 0,37 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w zamkniętym opakowaniu.

 

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.