BAGIETKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO (2 x 180 g) 360 g - SCHNITZER
GLUTEN FREE CORN BAGUETTE FOR CRISPING UP ORGANIC (2 x 180 g) 360 g - SCHNITZER
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4022993045857
Masa netto (g)
360
Masa brutto (kg)
0,450
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,45 kg
SCHNITZER
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
woda, skrobia kukurydziana* 28 %, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), płatki z prosa*, mielony len*, olej słonecznikowy*, mąka kukurydziana* 3 %, mąka ryżowa*, łuski babki płesznik*, białko grochowe*, dekstroza*, sól morska, drożdże*, substancje zagęszczające: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bezglutenowa bagietka klasyczna o francuskim charakterze - pyszna i łagodna w smaku.
Sprawdzi się idealnie na śniadania jak i na kolację.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 827 kJ/197 kcal
Tłuszcz: 3,9 g
w tym kwasy nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 33 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 4 g
Sól: 1,2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona SEZAMu, SOJĘ, ŁUBIN i JAJA.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Po otwarciu opakowania bagietkę włożyć do nagrzanego piekarnika do temperatury 200° C i piec ok. 10 min. lub opiekać w tosterze przez 2 minuty.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT: BIO
PRODUCENT (marka): SCHNITZER (bezglutenowe)
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy
Kategorie: Pieczywo \ chleby, bułki

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.