BATON CZEKOLADOWY RAW BEZGLUTENOWY BIO 25 g - LIFEFOOD
BAR CHOCOLATE RAW GLUTE FREE ORGANIC 25 g - LIFEFOOD
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
8595657100019
PKWiU
10.82.24.0
Masa netto (g)
25
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
20 szt
Waga brutto
0,03 kg
LIFEFOOD
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
daktyle*, orzechy* (26%), migdały*, surowe orzechy nerkowca, pasta migdałowa*, surowa czekolada* (9%) (surowe kakao w proszku*, surowy tłuszcz kakaowy*). Zawartość kakao: 100%, zawartość tłuszczu kakaowego 33%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Baton RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.
Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1576 kJ / 378 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5 g
Węglowodany: 49 g
w tym cukry:  42 g
Błonnik: 8 g
Białko: 10 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
Kraj Producenta: Czechy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.