BATON CZEKOLADOWY Z BIAŁKIEM RYŻOWYM I SPIRULINĄ RAW BEZGLUTENOWY BIO 47 g - LIFEFOOD
BAR CHOCOLATE WITH HEMP PROTEIN AND SPIRULINA RAW GLUTEN FREE ORGANIC 47 g - LIFEFODD
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
8594071484583
PKWiU
10.82.24.0
Masa netto (g)
47
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
15 szt
Waga brutto
0,05 kg
LIFEFOOD
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI  

daktyle* (45%), pasta migdałowa*, białko ryżu w proszku* (14%), surowa czekolada* (11%) (surowe kakao sproszkowane*, surowa pasta kakaowa*, surowe ziarna kakao*) [zawartość kakao 100%], migdały*, pestki dyni*, oliwa z oliwek extra virgin*, spirulina w proszku* (0,5%), wanilia w proszku* (* składniki ekologiczne).


OPIS

Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry. Baton pakowany w atmosferze ochronnej.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1656 kJ / 397 kcal;
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g;
Węglowodany: 36,0 g;
w tym cukry: 29,0 g;
Błonnik: 8,0 g;

Białko: 20 ,0 g;
Sól: 0,43 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam i inne orzechy. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

 

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
Kraj Producenta: Czechy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.