BATON GORZKA CZEKOLADA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 40 g - ME GUSTO (SUPER FUDGIO)
GLUTEN-FREE DARK CHOCOLATE BAR ORGANIC 40 g - SUPER FUDGIO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5903205740960
Masa netto (g)
40
Masa brutto (kg)
0,044
Objętość brutto (ml)
94
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
16 szt
Masa brutto (kg)
0,04 kg
ME
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
miazga kakaowa*, substancja słodząca: erytrytol*; napój ryżowy w proszku*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Baton z czekolady ciemnej. Masa kakaowa min. 70 %. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1961 kJ / 471 kcal
Tłuszcz: 39,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25,0 g
Węglowodany: 41,0 g
w tym cukry: 4,0 g
alkohole wielowodorotlenowe: 22,0 g
Błonnik: 11,0 g
Białko: 5,5 g
Sól: 0,10 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SOJĘ, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY.

UWAGA
Dopuszcza się nieznaczne różnice pomiędzy poszczególnymi partiami wynikające z naturalnego pochodzenia produktu.

ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT: BIO
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Słowacja
KRAJ PRODUCENTA: Polska

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.