BATON MIGDAŁOWY BIO 25 g - MOGLI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
4260311980590
PKWiU
10.39.25.0
Masa netto (g)
25
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
20 szt
Waga brutto
0,03 kg
MOGLI
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
migdały prażone* (31%), koncentrat soku jabłkowego*, syrop z agawy*, syrop ryżowy*, pełnoziarniste chrupki ryżowe*, płatki bananowe* (8%), mąka koksowa*, tłuszcz palmowy*, wafle* (skrobia ziemniaczana*, olej słonecznikowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1963 kJ / 470 kcal
Tłuszcz: 25 g;
w tym kwasy nasycone: 1,5 g;
Węglowodany: 46 g;
w tym cukry: 33 g;
Białko: 12 g;
Sól:< 0,13 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Certyfikat bio: jest
Kraj Producenta: Niemcy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.