BATON MIGDAŁOWY BIO 25 g - MOGLI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
4260311980590
PKWiU
10.39.25.0
Masa netto (g)
25
Jednostka miary
szt
Tworzywo opakowania jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
20 szt
Waga brutto
0,03 kg
MOGLI
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
migdały prażone* (31%), koncentratsoku jabłkowego*, syrop z agawy*, syrop ryżowy*, pełnoziarniste chrupki ryżowe*, płatki bananowe* (8%), mąka koksowa*,olej palmowy*,wafle*(skrobiaziemniaczana*, olej słonecznikowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt idealny dla dzieci.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1963KJ / 470kcal
Tłuszcz: 25g;
w tym kwasy nasycone: 1,5g;
Węglowodany: 46g;
w tym cukry: 33g;
Białko: 12g;
Sól:<0,13g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera migdały.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Certyfikat bio: jest
Kraj Producenta: Niemcy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.