NOWOŚĆ
BATON PROTEINOWY KOKOSOWO - MIGDAŁOWY W MLECZNEJ CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 40 g - MAXSPORT
GLUTEN-FREE PROTEIN BAR WITH GRATED COCONUT AND ALMONDS WITH MILK CHOCOLATE NO ADDED SUGAR 40 g - MAXSPORT
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8588009572183
Masa netto (g)
40
Masa brutto (kg)
0,044
Objętość brutto (ml)
55
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
30 szt
Masa brutto (kg)
0,04 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mieszanka białkowa 27,8 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKI i MLEKA), czekolada mleczna bez dodatku cukru 18 % (substancja słodząca: maltitol; tłuszcz kakaowy, pełne MLEKO w proszku, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)), substancja słodząca: maltitol; oligofruktoza (błonnik), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; substancja zagęszczająca: polidekstroza; płatki SOJOWE, wiórki kokosowe 2,1 %, prażone, mielone MIGDAŁY 2,1 %, chrupki ryżowe (mąka ryżowa, suszona marchew w proszku), stabilizator: guma guar; emulgator: lecytyny (z SOI); naturalny aromat.

OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1558 kJ / 375 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g
Węglowodany: 28 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 9,7 g
Białko: 25 g
Sól: 0,21 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.