BATON PROTEINOWY WPC O SMAKU NUGATOWYM W MLECZNEJ CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWY 50 g - MAXSPORT
NOUGAT-FLAVORED WPC PROTEIN BAR IN MILK CHOCOLATE GLUTEN-FREE 50 g - MAXSPORT
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8588009572060
Masa netto (g)
50
Masa brutto (kg)
0,054
Objętość brutto (ml)
100
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
30 szt
Masa brutto (kg)
0,05 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mieszanka białkowa 28,3 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKI i MLEKA), syrop glukozowo-fruktozowy, czekolada mleczna 18 % (cukier, tłuszcz kakaowy, pełne MLEKO w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), polirycynooleinian poliglicerolu; naturalny aromat waniliowy), oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), olej rzepakowy, prażone mielone ORZECHY LASKOWE 4,6 %, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, MLEKO skondensowane słodzone pełne (MLEKO, cukier), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z SOI); aromaty.

OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz mleczna polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1682 kJ/402 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy nasycone: 5,3 g
Węglowodany: 31 g
w tym cukry: 18 g
Błonnik: 8,0 g
Białko: 25 g
Sól: 0,18 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY i orzeszki ziemne.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.