BATON PROTEINOWY WPC O SMAKU TRUSKAWKOWYM W BIAŁEJ POLEWIE BEZGLUTENOWY 60 g - MAXSPORT
STRAWBERRY FLAVORED PROTEIN BAR IN WHITE GLAZE GLUTEN-FREE 60 g - MAXSPORT
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8588003339393
Masa netto (g)
60
Masa brutto (kg)
0,065
Objętość brutto (ml)
100
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
24 szt
Masa brutto (kg)
0,07 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mieszanka białek 27 % (koncentrat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA, izolat białka SOJOWEGO), syrop maltozowy, biała polewa 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, masło shea, w różnych proporcjach), SERWATKA w proszku (z MLEKA), odtłuszczone MLEKO w proszku, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], olej rzepakowy, żurawina suszona słodzona (żurawina wielkoowocowa, cukier, olej słonecznikowy), oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), płatki SOJOWE, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat truskawkowy, żywność barwiąca: sok z czerwonego buraka w proszku, kwas: kwas cytrynowy.

OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 27 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1782 kJ/425 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasynasycone: 7,2 g
Węglowodany: 40 g
w tym cukry: 26 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 25 g
Sól: 0,66 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.