BATON PROTEINOWY WPC O SMAKU WIŚNIOWYM W POLEWIE KAKAOWEJ BEZGLUTENOWY 50 g - MAXSPORT
WPC PROTEIN BAR WITH CHERRY FLAVOR IN COCOA GLAZE GLUTEN-FREE 50 g - MAXSPORT
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8588009572039
Masa netto (g)
50
Masa brutto (kg)
0,054
Objętość brutto (ml)
100
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
30 szt
Masa brutto (kg)
0,05 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mieszanka białkowa 27,6 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKI i MLEKA), syrop glukozowo-fruktozowy, polewa kakaowa 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmowych, palmowy, shea w zmiennych proporcjach), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 16 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika); naturalny aromat waniliowy], olej rzepakowy, oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), suszona żurawina słodzona (żurawina Vaccinium macrocarpon 60 %, cukier, olej słonecznikowy), płatki SOJOWE, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; kawałki gorzkiej czekolady 1,9 % (cukier, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (ze słonecznika); naturalny aromat waniliowy), emulgator: lecytyny (z SOI); naturalny aromat wiśniowy, żywność barwiąca: sok z buraków czerwonych w proszku; aromat, kwas: kwas cytrynowy.

OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1747 kJ/418 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy nasycone: 8,6 g
Węglowodany: 33 g
w tym cukry: 21 g
Błonnik: 7,3 g
Białko: 25 g
Sól: 0,18 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY i orzeszki ziemne.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.