BATON PROTEINOWY WPC Z ORZESZKAMI ZIEMNYMI W POLEWIE KAKAOWEJ BEZGLUTENOWY 60 g - MAXSPORT
PROTEIN BAR WITH PEANUTS IN COCOA GLAZE GLUTEN-FREE 60 g - MAXSPORT
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8588003339331
Masa netto (g)
60
Masa brutto (kg)
0,065
Objętość brutto (ml)
100
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
24 szt
Masa brutto (kg)
0,07 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mieszanka białek 25,3 % (koncentrat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA, izolat białka SOJOWEGO), syrop maltozowy, polewa z kakao 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, masło shea, w różnych proporcjach), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 16 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, prażone ORZESZKI ZIEMNE 5 %, płatki SOJOWE, chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat ORZECHA LASKOWEGO, naturalny aromat waniliowy.

OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1845 kJ/439 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy nasycone: 8,5 g
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 21 g
Błonnik: 6,5 g
Białko: 25 g
Sól: 0,55 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.