BATON PROTEINOWY Z CZEKOLADĄ RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 47 g - LIFEFOOD
ORGANIC BAR CHOCOLATE WITH HEMP PROTEIN AND SPIRULINA RAW GLUTEN FREE 47 g - LIFEFODD
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8594071484583
Masa netto (g)
47
Masa brutto (kg)
0,055
Objętość brutto (ml)
34
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
15 szt
Masa brutto (kg)
0,06 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
daktyle* (45 %), pasta MIGDAŁOWA*, białko ryżu w proszku* (14 %), surowa czekolada* (11 %) (surowe kakao sproszkowane*, surowa pasta kakaowa*, surowe ziarna kakao*) [zawartość kakao 100 %], MIGDAŁY*, pestki dyni*, oliwa z oliwek extra virgin*, spirulina w proszku* (0,5 %), wanilia w proszku*. (*składniki ekologiczne)

OPIS
Baton daktylowy z białkiem ryżowym i czekoladą.
Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry. Pakowany w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1656 kJ/397 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 36 g
w tym cukry: 29 g
Błonnik: 8,0 g
Białko: 20 g
Sól: 0,43 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SEZAM i inne ORZECHY.

UWAGA
Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.