BATON Z KAKAO I WANILIĄ W POLEWIE CZEKOLADOWEJ RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 40 g - LIFEFOOD
LIFEBAR INCHOCO CACAO RAW GLUTEN FREE ORGANIC 40 g - LIFEFODD
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8595657102488
Masa netto (g)
40
Objętość brutto (ml)
34
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
15 szt
Waga brutto
0,05 kg
LIFEFOOD
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
owoce*(54 % daktyle*, lucuma sproszkowana*), ziarna kakaowca* 20 %, ORZECHY* (13% MIGDAŁY*, pasta migdałowa*), galka muszkatołowa sproszkowana*, waniliasproszkowana* 0,2 %, polewa: surowy tłuszcz kakaowy*, daktyle*, surowe kakaosproszkowane* (*składniki ekologiczne)

OPIS
Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry. Batonpakowany w atmosferzeochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1889 kJ /453 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,0 g
Węglowodany: 31 g
w tym cukry: 26 g
Błonnik: 12 g
Białko: 11 g
Sól: 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produktmoże zawierać SEZAM i inne ORZECHY. Może zawierać fragmenty łupin orzechówlub pestek owoców.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5dni.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.