BISZKOPTY POMARAŃCZOWE W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE 80 g - GLUTENEX
GLUTEN-FREE SPONGE ORANGE BISCUITS IN CHOCOLATE WITH NO SUGAR ADDED 80 g - GLUTENEX
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5901866004858
Masa netto (g)
80
Masa brutto (kg)
0,108
Objętość brutto (ml)
825
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,11 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
czekolada bez dodatku cukrów (54 %) [substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika) i polirycynooleinian poliglicerolu, ekstrakt wanilii] - masa kakaowa minimum 49 %, biszkopt pomarańczowy (46 %) [JAJA, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: maltitol, skrobia PSZENNA bezglutenowa, pomarańcza zagęszczony sok w proszku (3,5 %) (maltodekstryna, koncentrat soku pomarańczowego); skrobia ryżowa, emulgatory: estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; proszek do pieczenia bezglutenowy (regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana), naturalny aromat pomarańczowy, substancja zagęszczająca: sól sodowa karboksymetylocelulozy, guma celulozowa]

OPIS
Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1734 kJ/416 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 67 g
w tym cukry: 1,1 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,24 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO, SOJĘ, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE i sezam.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze nie wyższej niż 20°C.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.