SUN&FOOD - WITAMY W GRONIE DOSTAWCÓW BIO PLANET!
Jak zrobić jogurt, kefir, kwaśne mleko samemu w domu? Nic bardziej prostego!
Użyj bakteri SUN&FOOD i postępuj zgodnie z instrukcją:LINK

Nowości w naszej ofercie:

- LIOFILIZOWANE KULTURY STARTEROWE DO JOGURTU BIO 4,9 g

EKO Jogurt naturalny
Bakterie do wielokrotnego namnażania. Polecany jest szczególnie dla seniorów do regularnego spożywania. Zawiera bakterie którym przypisuje się pozytywny wpływ na długowieczność. U osób starszych zmienia się skład flory bakteryjnej przewodu pokarmowego ,dlatego w ich przypadku korzystne jest regularne stosowanie jogurtu naturalnego na zmianę z jogurtem L+.

- LIOFILIZOWANE KULTURY STARTEROWE DO JOGURTU L+ BIO 4,9 g


Eko jogurt L+
Bakterie jogurtowe do wytwarzania jogurtu L+
Ze względu na bogaty i różnorodny skład bakteryjny jogurt L+ jest najbardziej uniwersalny i odpowiedni dla wszystkich grup wiekowych.
Polecany na początek w celu odbudowy flory bakteryjnej jelit oraz później na zmianę z innymi produktami jako kontynuacja kuracji.

-LIOFILIZOWANE KULTURY STARTEROWE DO KEFIRU BIO 4,9 g

Eko kefir
Bakterie do wielokrotnego namnażania. Ze względu na nieco inny skład i pozytywny wpływ na przemianę materii jest szczególnie polecany jako wspomaganie odchudzania i oczyszczania organizmu.
Podobnie jak pozostałe produkty pozytywnie wpływa na florę bakteryjną przewodu pokarmowego, reguluje perystaltykę jelit, poprawia trawienie i wchłanianie pokarmu.

-LIOFILIZOWANE KULTURY STARTEROWE KWAŚNE MLEKO BIO 4,9 g

Eko kwaśne mleko
Bakterie do wielokrotnego namnażania. Łagodny smak i skład bakteryjny powoduje, że polecane jest dla dzieci. Dostarcza także dziecku wielu naturalnych, łatwo przyswajalnych substancji m.i.n. aminokwasów, wapnia, witamin z grupy B, K2 i innych potrzebnych do wzrostu i rozwoju składników.

-LIOFILIZOWANE KULTURY STARTEROWE DO KISZONEK BIO 10 g

Eko kiszonki
KWASZONE WARZYWA, OWOCE I SOKI Nasze kultury do kiszenia zawierają bakterie Lactobacillus plantarum, które należą do grupy bakterii kwasu mlekowego i które używane są do fermentacji warzyw, owoców i soków. 1 saszetka wystarczy do ukiszenia 10 kg warzyw.

Zachęcamy do odwiedzenia strony producenta: https://www.leczeniezywieniem.pl/









Tagi: