NOWOŚĆ
BUDYŃ PROTEINOWY O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY 40 g - CELIKO
GLUTEN-FREE CHOCOLATE FLAVOR PROTEIN PUDDING 40 g - CELIKO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5900038001657
Masa netto (g)
40
Masa brutto (kg)
0,044
Objętość brutto (ml)
160
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
25 szt
Masa brutto (kg)
0,04 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
cukier, skrobia ziemniaczana, MLEKO odtłuszczone w proszku, koncentrat białek MLECZNYCH w proszku (19 %), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (5 %), maltodekstryna, aromat.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1.Do kubka wlej 180 ml wrzącej wody.
2.Zawartość torebki wsyp powoli do kubka cały czas energicznie mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji
3.Odczekaj około 2 minut do zgęstnienia i gotowe.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1502 kJ / 354 kcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 63 g
w tym cukry: 42 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 22 g
Sól: 0,37 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.