NOWOŚĆ
BUDYŃ PROTEINOWY O SMAKU WANILIOWYM BEZGLUTENOWY 40 g - CELIKO
GLUTEN-FREE VANILLA FLAVOR PROTEIN PUDDING 40 g - CELIKO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5900038001671
Masa netto (g)
40
Masa brutto (kg)
0,044
Objętość brutto (ml)
160
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
25 szt
Masa brutto (kg)
0,04 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
cukier, skrobia ziemniaczana, MLEKO odtłuszczone w proszku, koncentrat białek MLECZNYCH w proszku (19 %), ŚMIETANKA w proszku, maltodekstryna, aromat, barwnik: karoteny.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1.Do kubka wlej 180 ml wrzącej wody.
2.Zawartość torebki wsyp powoli do kubka cały czas energicznie mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji
3.Odczekaj około 2 minut do zgęstnienia i gotowe.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1550 kJ / 366 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 64 g
w tym cukry: 43 g
Błonnik: 0 g
Białko: 22 g
Sól: 0,42 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.