SKŁADNIKI
skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), woda, mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, drożdże, syrop ryżowy z koncentratem soku winogronowego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny z babki jajowatej, albumina w proszku (JAJA), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól, cukier, aromat.
OPIS
Wyjątkowo miękka kajzerka bez glutenu i laktozy, z charakterystycznym nacięciem. Idealna na śniadanie, kolację lub jako baza do ulubionych kanapek. Smak i jakość dla każdego!
Opakowanie zawiera 4 kajzerki po 60 g.
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również podgrzewany w piekarniku.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1166 kJ/277 kcal
Tłuszcz: 6,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 50,3 g
w tym cukry: 5,7 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 3,2 g
Sól: 1,25 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.