BURGERY WARZYWNE Z SOCZEWICĄ I ZE SŁONECZNIKIEM BIO 160 g - LOTUS
VEGETABLE BURGER WITH LENTIL ORGANIC 160 g - LOTUS
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4026584177552
Masa netto (g)
160
Masa brutto (kg)
0,172
Objętość brutto (ml)
503
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
8 szt
Masa brutto (kg)
0,17 kg
LOTUS
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
czerwona soczewica* 25%, woda, panierka kukurydziana (grys kukurydziany*, sól), dynia* 11%, słonecznik* 7%, ziemniaki* 6%, cebula* 6%, por* 6%, płatki ziemniczane*, marchew* 5%, sól morska, przyprawy*, olej słonecznikowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1082 kJ / 259 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 29 g
w tym cukry: 5,9 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 7,8 g
Sól: 1,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, GORCZYCĘ, SOJĘ, MIGDAŁY, ORZECHY NERKOWCA i SEZAM

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza.
Po otwarciu spożyć w ciągu killu dni.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.