NOWOŚĆ
CHIPSY Z SOCZEWICY PAPRYKOWE BEZGLUTENOWE BIO 75 g - JOHN ALTMAN
ORGANIC GLUTEN-FREE LENTIL CHIPS WITH PAPRIKA 75 g - JOHN ALTMAN
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8721082004114
Masa netto (g)
75
Masa brutto (kg)
0,106
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,11 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka z soczewicy* (37,2 %), olej słonecznikowy*, skrobia ziemniaczana*, mąka ziemniaczana*, sól morska, mieszanka przypraw* (6 %) [papryka w proszku* (1,5 %), cebula w proszku*, sól, skrobia kukurydziana*, pomidory w proszku*, czosnek w proszku*, imbir w proszku*, mielony pieprz cayenne*, olej słonecznikowy*, mielony biały pieprz*), kurkuma*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Zanurz się w eksplozji smaku naszych chipsów z soczewicy i papryki. Każdy chips przeniesie Cię prosto w klimat letniego festiwalu, dzięki intensywnemu paprykowemu smakowi i relaksującej konsystencji naszych chipsów z soczewicy. Obowiązkowa pozycja dla smakoszy poszukujących niezwykłych doznań smakowych.
Zawierają 30 % mniej tłuszczu od tradycyjnych chipsów ziemniaczanych.
Pakowano w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1994 kJ/ 475 kcal
Tłuszcz - 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,62 g
Węglowodany - 58 g
w tym cukry - 0,7 g
Błonnik - 2,01 g
Białko - 12,39 g
Sól - 1,56 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ , MLEKO i SELER

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.