SKŁADNIKI
woda, mąka ŻYTNIA typ 720*, nasiona słonecznika*, mąka PSZENNA typ 750*, płatki ziemniaczane*, sól morska, słód JĘCZMIENNY (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 963 kJ/229 kcal
Tłuszcz: 6,2 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,6 g
Węglowodany: 34,5 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 7,7 g
Białko: 5,1 g
Sól: 1,19 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, nasiona SEZAMu, SELER, JAJA, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wyrób można przed spożyciem przygotować. Wyjąć pieczywo z opakowania i włożyć do nagrzanego do 165 stopni Celsjusza piekarnika na czas 10 minut.
Uzyskamy ciepły, pachnący, świeży produkt.
Skropliny po wewnętrznej części opakowania są naturalnym procesem, zostaną wchłonięte przez produkt. Nie ma to wpływu na jakość produktu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.