SKŁADNIKI
kasza kukurydziana* (76 %), olej słonecznikowy*, przyprawa do ketchupu* 5,6 % (pomidory w proszku*, sól morska, cebula w proszku*, czosnek w proszku*, pieprz czarny*, jabłko w proszku*, goździki*, cynamon*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowe chrupki kukurydziane o smaku ketchupu. Idealna zdrowa przekąska.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1858 kJ/444 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 56 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 8,3 g
Białko: 4,9 g
Sól: 1,33 g
INFORMACJA ALERGENNA
Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym orzeszki ziemne
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.