CHRUPKI PROTEINOWE SOCZEWICA - CIECIERZYCA BEZGLUTENOWE BIO 50 g - BIO ZENTRALE
ORGANIC PROTEIN CRISPS FROM LENTILS AND CHICKPEAS GLUTEN-FREE 50 g - BIO ZENTRALE
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4005009101686
Masa netto (g)
50
Masa brutto (kg)
0,079
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
8 szt
Masa brutto (kg)
0,08 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka z czerwonej soczewicy* (63 %), kukurydza*, oleje roślinne* (wysokooleinowy olej słonecznikowy*, olej kukurydziany*), mąka z ciecierzycy* (9 %), białko z grochu*, sól morska, naturalny aromat oliwkowy.(*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupki z soczewicy i ciecierzycy to świetna alternatywa dla tradycyjnych chrupek ziemniaczanych.
Wysoka zawartość białka.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1672 kJ / 397 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 1,5 g
Białko: 26 g
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ i mleko.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać z dala od ciepła i wilgotności.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.