NOWOŚĆ
CIASTKA IMBIROWO - CYTRYNOWE W GORZKIEJ CZEKOLADZIE BIO 130 g - LE MOULIN DU PIVERT
ORGANIC GINGER AND LEMON PEEL BISCUITS DIPPED IN DARK CHOCOLATE 130 g - LE MOULIN DU PIVERT
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
3268350120459
Masa netto (g)
130
Masa brutto (kg)
0,171
Objętość brutto (ml)
704
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,17 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
czekolada gorzka* (42 %) (miazga kakaowa*, cukier*, tłuszcz kakaowy*, ziarenka wanilii w proszku*), mąka PSZENNA* (36 %), cukier nierafinowany*, olej słonecznikowy*, kandyzowany imbir* (4,4 %) (imbir*, cukier*), tłuszcz kakaowy*, kandyzowane cytryny* (2,9 %) (skórka z cytryny*, syrop glukozowo-fruktozowy*, sok z cytryny*), nierafinowany syrop PSZENNY suszony*, koncentrat soku cytrynowego* (0,7 %), błonnik OWSIANY*, sól morska, olejek eteryczny cytrynowy* (0,1 %), substancja spulchniająca: węglany sodu, olejek eteryczny imbirowy* (0,01 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pyszna przekąska dla każdego, idealnie nadają się do chrupania przy kawie, herbacie lub szklance mleka.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2069 kJ / 495 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 31 g
Błonnik: 6,5 g
Białko: 6,4 g
Sól: 0,38 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, MLEKO, SOJĘ, NASIONA SEZAMU, gorczycę

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.