CIASTKA JAGLANE Z CZEKOLADĄ BEZGLUTENOWE BIO 150 g - IRENKI
ORGANIC GLUTEN FREE MILLET CAKES WITH CHOCOLATE 150 g - IRENKI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5906728420289
Masa netto (g)
150
Masa brutto (kg)
0,185
Objętość brutto (ml)
931
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,19 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
płatki jaglane* 51 %, JAJA kurze*, cukier trzcinowy*, olej rzepakowy*, kropelki czekoladowe* 7,6 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy* tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI)] (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 70 %.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1649 kJ/ 393 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 18 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,03 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łacznie z LAKTOZĄ), SOJĘ, nasiona SEZAMu, ORZESZKI ZIEMNE i ORZECHY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): IRENKI (ciastka zbożowe)
KRAJ PRODUCENTA: Polska

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.