CIASTKA KAKAOWE KETO BIO 80 g - DIET-FOOD
ORGANIC KETO COOKIES WITH COCOA 80 g - DIET-FOOD
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5906660508809
Masa netto (g)
80
Masa brutto (kg)
0,100
Objętość brutto (ml)
595
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
14 szt
Masa brutto (kg)
0,1 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
wiórki kokosowe*, napój kokosowy w proszku* (miąższ z kokosa w proszku* 97,5 %, maltodekstryna* 2 %, emulgator: błonnik z akacji* 0,5 %), substancja słodząca: erytrytol*, kakao* 1 %, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa. (*certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Zawiera substancję słodzącą.
KETO Cookies to pyszne ciastka na bazie wiórków kokosowych i napoju kokosowego w proszku, z kakao i słodzikiem. Znajdziesz tu jedynie ekologicznie certyfikowane składniki, które wysuszyliśmy w temperaturze RAW (42˚C), byś mógł zjeść w pełni wartościową i zdrową przekąskę.
Nasze ciastka są słodzone erytrytolem, który nie zwiększa poziomu cukru we krwi. Te pyszne przekąski mają wystarczająco dużo tłuszczu, by można je było nazwać KETO - zgodnie z zasadą diety KETO "jedz tłuszcz by spalać tłuszcz".
Doskonała przekąską do pracy, na siłownię, do szkoły lub na wakacje.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2363 kJ/571 kcal
Tłuszcz: 54 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 51 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 6,8 g
Błonnik: 9,3 g
Białko: 5,9 g
Sól: 0,15 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY oraz gluten.

UWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
TARGI BIO PLANET 2024: TARGI BIO PLANET
PRODUCENT (marka): DIET-FOOD
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Polska
KRAJ PRODUCENTA: Polska

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.