CIASTKA KUKURYDZIANO-RYŻOWE Z CZEKOLADĄ BEZGLUTENOWE BIO 200 g - ALCE NERO
GLUTEN FREE BISCUITS CORN, RICE AND CHOCOLATE DROPS BIO 200 g - ALCE NERO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
8009004811713
Masa netto (g)
200
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Waga brutto
0,24 kg
ALCE
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana*(34%), cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, mąka kukurydziana*(14%), czekolada* (cukier trzcinowy*, masa kakaowa, tłuszcz kakaowy, ekstrakt waniliowy*) mąka ryżowa* (9%), słód ryżowy*, substancje spulchniające: węglany amonu (*certyfikowany składnik ekologiczny).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 2041 kJ/487 kcal
Tłuszcz - 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,8 g
Węglowodany - 70 g
w tym cukry - 26 g
Błonnik - 3,3 g
Białko - 2,8 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać jaja, mleko (łącznie z laktozą) orzechy, nasiona sezamu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego kontaktu ze światłem słonecznym.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Certyfikat bio: jest
Kraj Producenta: Włochy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.