SKŁADNIKI
kakao*, surowy
cukier trzcinowy*, sok pomarańczowy sproszkowany* (5%), naturalny aromat
pomarańczowy*, sól morska, imbir* (0,3%) (*składniki
ekologiczne)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
2
czubate łyżeczki proszku zalać 250 ml spienionego gorącego
mleka (max 78°C), dobrze wymieszać
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1581,8 kJ/ 377,1
kcal
Tłuszcz: 10,7 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4
g;
Węglowodany: 52,7 g;
w tym cukry: 48,1
g;
Białko: 9,8 g;
Sól: 0,8 g;
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +20 stopni
C.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.